Lokale bedrijven werken mee aan schaatsbaan

Ridderkerk- Over 9 weken moet hij er staan. Een door Stichting Schaatsbaan Ridderkerk georganiseerde schaatsbaan in al haar pracht en praal. Op het Koningsplein komt er een paviljoen te staan van ruim 800m2 met daarin een schaatsbaan van 400m2 en een zeer ruim horecagedeelte voor de nodige hapjes en drankjes en leuke evenementen.

In de tweede week van oktober hoopt de stichting akkoord te kunnen geven op alle offertes. Dit is afhankelijk of de begroting voor de realisatie van de schaatsbaan sluitend gemaakt kan worden. De stichting is hiervoor afhankelijk van sponsoren. Na een oproep op de sociale media kanalen van de stichting hebben er al meerdere lokale bedrijven interesse getoond in een sponsorpakket of stellen lokale bedrijven producten of diensten beschikbaar aan de stichting.

Bedrijven kunnen al vanaf € 250,- een sponsorpakket afnemen en op deze manier bijdragen aan de totstandkoming van de schaatsbaan. Het overzicht van sponsorpakketten en de contactgegevens zijn te vinden op schaatsbaanridderkerk.nl en de sociale media kanalen van Stichting Schaatsbaan Ridderkerk. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de voorzitter van Stichting Schaatsbaan Ridderkerk, John Stip, via sponsor@schaatsbaanridderkerk.nl of telefonisch via 0612766579.

Stel een vraag