schaatsbaan, ridderkerk, tarieven

Onze gezellige schaatsbaan is voorzien van een ruime en sfeervolle horeca

Wij hebben een afgesloten en verwarmd horecapaviljoen van 275m2 met een glazen wand, waardoor u comfortabel van een hapje en drankje kunt genieten terwijl u de schaatssfeer meekrijgt. Onze partner Van der Valk Hotel Ridderkerk zal tijdens het gehele event de horeca verzorgen. Met een schaats ticket krijgt u toegang tot de horeca. Mocht u toegang willen tot het horecapaviljoen zonder te schaatsen, dient u voor €2,00 een toegangskaartje te kopen.

Van der Valk Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk wordt gerund door Freek en Krystle van der Valk, vierde generatie van het familiebedrijf. Hotel Ridderkerk is gelegen aan één van de grootste verkeersknooppunten van Nederland op een steenworp afstand van wereldstad Rotterdam.

Stel een vraag