schaatsbaan, ridderkerk, tarieven

Wat kost het om gebruik te maken van onze gezellige schaatsbaan?

We hebben kaartjes inclusief schaatshuur. U mag ook eigen schaatsen meenemen, maar de prijs van het kaartje blijft hetzelfde. Let op, alleen hockey- en kunstschaatsen mag u zelf meenemen. Het gebruik van Noren is niet toegestaan.

Het dragen van handschoenen is verplicht op de ijsbaan, dit voor uw eigen veiligheid. Mocht u zelf geen handschoenen bij u hebben, dan zijn deze te koop bij de schaatsbaan.

Voor de kleintjes zijn er ijzertjes voor onder de schoenen en er zijn schaatshulpjes beschikbaar voor extra ondersteuning

Let op: het is alleen mogelijk om te pinnen!

Toegang voor kinderen van 0 t/m 5 jaar

gratis

Ticket inclusief schaatshuur (online en deurverkoop)

Ticket inclusief schaatshuur op vertoon van ridderkerkpas (deurverkoop)

Toegang terrein zonder betreden schaatsbaan  (deurverkoop)

Kluisje (deurverkoop)

Aanschaf handschoenen (deurverkoop)

Garderobe op eigen risico

gratis

Het schaats ticket is geldig tijdens de blokken van het vrij schaatsen. Tijdens het hele blok vrij schaatsen kunt u gebruik maken van de baan. Na het verlaten van het evenemententerrein verloopt de geldigheid van het ticket. U dient op z'n vroegst een kwartier voor en uiterlijk een kwartier na uw gekozen aanvangstijd aanwezig te zijn. Zie de openingstijden voor de blokken van het vrij schaatsen.

Baan afhuren?

Onze schaatsbaan is ook af te huren voor bedrijven. Op de pagina Openingstijden staan de mogelijke blokken voor het afhuren van de schaatsbaan. Hiervoor geldt een tarief van €500 per uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@schaatsbaanridderkerk.nl.

Kinderfeestje vieren op de schaatsbaan?

Kinderfeestje op de schaatsbaan met versierde VIP tafel in de horeca. Beschikbaar tijdens het vrijschaatsen (zie Openingstijden).

• Minimaal 8 personen inclusief ouders/begeleiders
  • €12.50 pp inclusief schaatsen
  • Ontvangst in de horeca aan een versierde VIP tafel met snoep en siroop
  • Pauze om op te warmen met warme chocolademelk, nacho’s en siroop

Bij interesse mail naar info@schaatsbaanridderkerk.nl.

Stel een vraag