ToBe Bigband en Guus Bok

20 decemer 2022

De ToBe Bigband en Guus Bok: samen vormen ze een muzikaal spektakel tijdens de Muziekavond van Muziekschool Ridderkerk op het terras van de schaatsbaan. De 18 koppige band, onder leiding van Floris Windey, speelt de lekkerste (kerst)nummers. Met ruim 2 decennia aan ervaring weet Floris als geen ander hoe hij het beste uit de Bigband kan halen. Guus Bok staat als artiest bekend om zijn showmanschap, muzikaliteit en enthousiasme. Hij was jarenlang de huisband op TV bij ESPN, en is met zijn band een graag geziene artiest in het live circuit en schreef onder andere het Ridderkerklied. Deze avond bundelen de ze krachten; gegarandeerd feest!

20.00 tot 21.15 uur        ToBe Bigband
21.15 tot 22.00 uur        Guus Bok

Tarief:
De Muziekavond is gratis toegankelijk bij het horecaterras. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor vrijschaatsen geldt de reguliere verkoop.