Workshops fotograferen voor volwassenen

21 december 2022

10.30 tot 12.15 uur (inloop 10 uur)

Workshop Fotograferen voor volwassenen, door Mark Isarin Fotografie
Tijdens deze workshop ligt de nadruk op het vastleggen van bewegende  onderwerpen en 'artistiek bewogen' beelden. Haal dus al uw creativiteit van stal. Foute foto's bestaan niet in deze workshop.  Daarna gaan we kunstschaatsster en NL kampioen Josefine Boer in actie fotograferen. Wilt u de beweging haarscherp vastleggen, of maakt u juist foto’s met een artistieke twist?

11.30 tot 11.45 uur
Optreden van Kunstschaatsster en NL kampioen Josefine Boer

13.15 tot 14.45 uur (inloop 13 uur)
Workshop Fotograferen voor volwassenen, door Mark Isarin Fotografie
Tijdens deze workshop leert u naast wat techniek zeker ook de creatieve kant van fotografie kennen.  Misschien kan Mark Isarin u zelfs verleiden op de handmatige M-stand van een camera te fotograferen, in plaats van automatisch?

Deze fotografieworkshops zijn onderdeel van het beweegproject DansMEE 60+ en worden georganiseerd door Facet Ridderkerk en Muziekschool Ridderkerk. DansMEE 60+ wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de subsidie ‘Cultuur voor iedereen’ van de gemeente Ridderkerk.

Tarief:
Deelname kost 5 euro per persoon per workshop, inclusief koffie/thee. Aanmelden is noodzakelijk en kan bij Roxanne via projectbureau@sce.nu of aan de balie bij Facet, Schoutstraat 5 te Ridderkerk.

15.00 tot 16.00 uur (inloop 14.30 uur)
Workshop Portretfotografie met deelnemers Parkinson-boksen, door Mark Isarin (BESLOTEN)
Tijdens deze workshop Portretfotografie gaan de deelnemers in duo’s aan de slag. De ene deelnemer maakt de foto, de andere wordt gefotografeerd inclusief bokshandschoenen. Hoe maak je een goede foto? Waar moet je op letten? Je leert het hier! Tijdens deze workshop ben je dus fotograaf én (boks)model! Ervaring is niet nodig én camera’s zijn aanwezig.